Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB 560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 560
Cod produs
LSQOBC37-AM
Out Of stock
Descriere
Cine ar fi crezut ca o astfel de garnitura piston frana JCB 560 poate fi interesanta? Cum cine? Noi, echipa ACN Piese Utilaje! I-am alocat un sertar intreg cu fise tehnice si fotografii. Sa vezi cate alte modele mai avem, fiecare cu sertarul lui! E si aceasta garnitura un fel de eroina in complexul sistem de franare si in conceptul de siguranta la drum. Utilajul tau n-ar fi complet fara ea. Si fara sprijinul nostru, dar mai ales al colegilor nostri de la serviciul de consultanta tehnica gratuita, mereu pregatiti sa-ti ofere cele mai complexe explicatii si informatii despre produsul pe care il cauti.

Nu mai sta pe ganduri si comanda chiar astazi aceasta garnitura! Te vei bucura de o experienta de cumparare pe care nu o s-o uiti prea usor. Cu noi alaturi, vei avea parte de consiliere personalizata si recomandari bazate pe nevoile tale specifice. Cu noi alaturi, poti fi sigur ca vei lua cele mai bune decizii pentru echipamentul tau de lucru, oferindu-i toate conditiile pentru o functionare optima. Asa ca nu mai ezita si contacteaza-ne chiar astazi! In cazul in care te-am convins si nu mai simti nevoia sa afli informatii suplimentare, trimite-ne direct o cerere de oferta.

Garnitura piston frana JCB 560 - pentru fiabilitate garantata!

Asa cum se poate vedea in plansele alaturate, aceasta garnitura se monteaza pe pistonul de frana si are rolul de etansare. Este fabricat dintr-un cauciuc foarte rezistent, care-si va dovedi calitatea de la primele utilizari.

ACN Piese Utilaje - solutii de incredere, cu accent pe detalii

Achizitionarea pieselor de schimb potrivite pentru utilajul tau poate fi o sarcina grea, dar, cu echipa noastra, nu vei sti ce inseamna greul. Din depozitul nostru bine aprovizionat, intotdeauna va porni spre tine cel mai de incredere si mai calitativ produs.

Livrare
Noua ta garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB 560 va ajunge la destinatie in doar 24 de ore. Aproape la fel de repede precum calatoria in timp cu o masina cu reactor nuclear si plutoniu, la viteza luminii! Ca DeLorean-ul din „Inapoi in viitor”, doar ca intr-o varianta mai sigura 😊 Contacteaza-ne!

Montaj
Insusi Doc Brown, trasnitul om de stiinta din „Inapoi in viitor”, a apelat la serviciile unui profesionist pentru a-i repara masina. Deci daca vrei ca utilajul tau sa faca exact ceea ce-i ceri, apeleaza si tu la un specialist, preferabil un service autorizat.

Specificatii

- fata plana
- diametru exterior 156.5 mm
- diametru interior 148 mm
- grosime 3.5mm
- material cauciuc
- compatibilitate cu: JCB 560-80
Trimite mesaj
Din Gura in Gura