Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru cupa Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Cod produs
OYUC9HZ1-LA
Out Of stock
Descriere
Acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 428E este ideal pentru reparatia cilindrului. Kit-ul de garnituri este compus din toate piesele necesare pentru a asigura reetansarea cilindrului intr-un timp foarte scurt. Toate piesele componente sunt realizate din materiale rezistente la presiuni si temperaturi ridicate, care garanteaza o durabilitate si o fiabilitate sporita.

ACN Piese Utilaje este unul dintre cei mai mari furnizori de piese pentru utilaje din Romania. Noi oferim o gama variata de produse pentru utilaje din agricultura si constructii. Fie ca ai nevoie de piese pentru tractoare, combine, excavatoare, incarcatoare sau alte tipuri de utilaje, ACN Piese Utilaje are solutia potrivita pentru tine. Avem stocuri foarte mari de produse, care asigura o livrare rapida si eficienta in orice colt al tarii.

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 428E - Putere sub presiune
Garniturile cilindrului cupa multifunctionala pot suferi uzura sau deteriorare din cauza unor factori precum: folosirea intensiva a buldoexcavatorului sau suprasolicitarea cilindrului. Alte motive ar fi expunerea la conditii meteorologice nefavorabile, dar si instalarea necorespunzatoare a garniturilor.Toate aceste motive pot duce la scurgeri de ulei sau aer din cilindru. Afecteaza performanta si siguranta buldoexcavatorului. De aceea, este recomandat sa verifici periodic starea garniturilor si sa le inlocuiesti la timp cu un set nou si de calitate.

Suna-ne acum!
Daca esti interesat de setul de garnituri pentru cilindru cupa multifunctionala pentru buldoexcavator, nu ezita sa ne contactezi. Iti vom oferi toate informatiile necesare despre produs, pret si modalitati de plata si livrare. Suna-ne acum!

Livrare
Iti respectam dorintele si nevoile. De aceea, iti asiguram livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru buldoexcavator Caterpillar 428E unic. Daca ai posibilitatea, poti sa alegi sa iti preiei comanda de la punctul nostru de lucru de langa Bucuresti.

Montaj
Produsul pe care l-ai primit este un produs de calitate superioara. Pentru a te bucura de el cat mai mult timp, trebuie sa il montezi intr-un service autorizat. Daca nu stii la ce service sa apelezi, poti apela la noi. ACN Piese Utilaje iti poate indica un service partener, care te va asista cu competenta si rapiditate.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura