Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri Caterpillar 2350354

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
QY3PM7K2-LA
Out Of stock
Descriere
Daca detii un utilaj Caterpillar si te confrunti cu probleme la cilindru, atunci set garnituri Caterpillar 2350354 este solutia ideala pentru tine. Acest kit de garnituri este proiectat pentru a-ti facilita reparatia cilindrului intr-un timp foarte scurt. In pachetul acesta gasesti toate piesele necesare pentru a asigura etansarea corecta a cilindrului, astfel incat sa poti reveni rapid la munca.

La ACN Piese Utilaje, suntem mandri sa punem la dispozitia ta un depozit plin cu piese de schimb pentru utilaje. Indiferent de marca sau modelul utilajului tau. Avem o gama variata de piese pentru a-ti satisface nevoile. Depozitul nostru este bine aprovizionat, asigurandu-ne ca vei gasi tot ce ai nevoie pentru a mentine utilajul functional.

Set garnituri Caterpillar 2350354 - Reetansarea eficienta a cilindrului tau!
Cauzele defectarii vechiului set de garnituri pot fi diverse, de la uzura naturala la expunerea la conditii de lucru dure. Frecventa utilizare a utilajului tau poate duce la deteriorarea garniturilor in timp. Acest set de garnituri vine in ajutorul tau pentru a rezolva aceasta problema in mod eficient.

Te consultam cu placere!
Oferim nu doar piese de inalta calitate, ci si consultanta tehnica gratuita. Daca nu esti sigur care este piesa potrivita sau cum sa efectuezi reparatia, suntem aici sa te ghidam si sa iti oferim informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie. Cu ACN Piese Utilaje, nu esti doar un client, esti un partener in succesul tau.

Livrare
Nu lasam nimic la voia intamplarii. De aceea, iti garantam livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri Caterpillar 2350354 calitativ, oriunde ai locui in tara. Daca esti in apropiere de Bucuresti, poti sa optezi pentru ridicarea personala a comenzii de la sediul nostru.

Montaj
Cand vine vorba despre montarea pieselor noastre de inalta calitate, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Daca doresti, ACN Piese Utilaje poate sa te puna in legatura cu unul dintre service-urile partenere de incredere. Colaboram cu service-uri cu reputatie in domeniul utilajelor, ceea ce inseamna ca vei avea acces la servicii de cea mai inalta calitate.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura