Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator Pel Job LS286

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pel Job LS286
Cod produs
FZCYUKD3-MC
Out Of stock
Descriere
Pare a fi o lege nescrisa ca defectiunile utilajelor sa isi faca aparitia in cele mai inoportune momente. Masinaria iti este pe santier, lucrarea pusa pe pauza, iar tu cauti o rola inferioara excavator Pel Job LS286 noua? Acum de ce sa ne mintim, niciodata nu este un moment potrivit dar asa ne place noua “De ce numai mie?”, “De ce tocmai acum?”. Eh, haide sa incepem cu vestile bune! Gasesti piesa de schimb de care ai nevoie in depozitul nostru. Calitate superioara, rezistenta, iar maine ajunge la punctul tau de lucru.

Si da, am folosit pluralul, vestile, pentru ca iti punem la dispozitie si servicii conexe care, vei vedea, iti vor fi de mare ajutor. Beneficiaza de consultanta tehnica gratuita oricand, printr-un simplu apel! Gasesti numerele de telefon pe site, iar la capat de linie se va afla mereu un consultant cu o vasta experienta in domeniu. Apeleaza-ne, iti oferim ajutor, sprijin si raspunsuri mereu!

Rola inferioara excavator Pel Job LS286 - bucura-te de calitatile ei exceptionale!
Odata montata in partea de jos a senilei, aceasta rola incepe a isi exercita rolul, anume ia parte la angrenarea senilei, implicit in deplasarea utilajului. Preia greutatea masinariei, pe care o sustine si o distribuie uniform pe intreaga suprafata a senilei. Astfel, isi asuma un rol important in mobilitatea utilajului.

Alaturi de tine oricand, oriunde!
Echipa noastra este la un singur telefon distanta oricand intampini greutati, oriunde te-ai afla! Stim ca succesul se cunoaste numai de catre oamenii informati, de aceea venim la tine un un imens bagaj de cunostinte. Contacteaza-ne chiar acum la unul dintre numerele de telefon de pe site si bucura-te de consultanta tehnica gratuita!

Livrare
Singurul lucru care ramane de facut este sa plasezi o comanda printr-un apel telefonic. Noi vom trimite imediat aceasta rola inferioara pentru excavator Pel Job LS286 catre tine, dureaza numai 24 de ore pana ajunge. Esti rapid pregatit iar de treaba!

Montaj
Nu fi delasator nici cand vine vorba de montajul pieselor de schimb! Apeleaza cu incredere la un mecanic experimentat. Iti recomandam chiar noi unul din judetul tau, va ajunge la tine numaidecat!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura