Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara Pel Job 2522403

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pel Job
Cod produs
BAD6SEXI-MC
Out Of stock
Descriere
Pentru a preveni defectiunile majore ale utilajelor si toate neplacerile pe care le implica acestea, trebuie sa fii mereu cu un pas inaintea lor! Intretinerea preventiva este cea care te asigura ca masinariile vor functiona mereu la capacitate maxima. Inlocuieste piesa veche imediat ce incepe sa prezinte semne ca s-ar deregla! O rola inferioara Pel Job 2522403 isi face cu usurinta treaba, ducand cu brio la final chiar si cele mai dificile task-uri.

Calitatea superioara este un must have atunci cand esti in cautarea pieselor de schimb potrivite. Si nu numai a produselor, dar si a serviciilor care le insotesc! Noi ti-o oferim de la A la Z, fara exceptii. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, informatii complete pe orice subiect tehnic, dar poti cere si o mana de ajutor la punctul de lucru. Alegerea este mereu a ta!

Rola inferioara Pel Job 2522403 - ingredient cheie al performantelor!
Aceasta rola isi asuma un rol tocmai in deplasarea utilajului. Locul ii este in partea de jos a senilei acolo unde, odata montata va sustine si va distribui uniform intreaga greutate a masinariei. In acelasi timp, ea contribuie si la mobilitatea acesteia. Dat fiind sarcina grea sub care este supusa in timpul fiecarei lucrari, este musai ca materialele folosite in fabricatie sa fie rezistente. Alege cu incredere piesa din oferta noastra!

Noi venim cu informatia!
Apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site, iar la celalalt capat al firului se va afla mereu un expert dornic sa iti sara in ajutor! Ne deschidem bagajul vast de cunostinte tehnice, urmand sa le selectam atent pe cele pe care ti le vom impartasi. Nu pentru ca avem ceva de ascuns, ci pentru ca solutiile primite de la noi sunt mereu personalizate.

Livrare
La fel ca fiecare dintre serviciile noastre, si livrarea este super eficienta. Lucrurile la noi se rezolva simplu si rapid, printr-un singur apel. De atat este nevoie pentru ca o rola inferioara Pel Job 2522403 sa fie la tine in maxim 24 de ore.

Montaj
Nu este de joaca cu montajul pieselor de schimb! Daca iti doresti sa iti protejezi utilajul, dar si investitita, sfatul nostru este ca mereu sa apelezi la un specialist. Te scapa de-o grija si ai si garantie pe manopera. Ce poti cere mai mult?

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura