Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri Caterpillar 235-0354

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
X1DBPNKG-LA
Out Of stock
Descriere
Set garnituri Caterpillar 235-0354 este un produs de calitate, destinat reparatiei cilindrului. Acest set contine toate piesele necesare pentru a asigura etansarea cilindrului. Toate sunt fabricate din materiale rezistente la presiuni si temperaturi ridicate, conform standardelor Caterpillar. Pe langa asta putem mentiona si pretul care este unul foarte avantajos raportat la calitatea pe care o ofera.

La ACN Piese Utilaje gasiti acest set de garnituri, dar si multe alte piese pentru utilaje grele. Fie ca aveti nevoie de filtre, uleiuri, curele, lanturi, role sau alte componente, la ACN Piese Utilaje veti gasi produse de calitate, la preturi avantajoase. Oricand intampini probleme de ordin tehnic cu utilajele tale, poti sa ne contactezi. Avem piese pentru mai toate marcile si modelele. Prin urmare nu ezita sa ne ceri o oferta.

Set garnituri Caterpillar 235-0354 - Du reparatiile la urmatorul nivel
Unul dintre motivele pentru care ar putea fi necesara inlocuirea vechiului set de garnituri este uzura acestuia. Uzura poate fi cauzata de frecarea dintre piese, de depunerile de praf sau de coroziune. Un alt motiv ar putea fi o defectiune a cilindrului, care ar putea duce la scurgeri de ulei. In oricare dintre aceste cazuri, este recomandat sa schimbati setul de garnituri cat mai repede posibil, pentru ca cilindrul sa functioneze corespunzator.

Contezi pentru noi!

La ACN Piese Utilaje, suntem dedicati succesului tau si suntem bucurosi sa oferim consultanta tehnica gratuita pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste piesele de schimb. Cu experienta noastra vasta si gama diversificata de piese originale, suntem partenerul perfect pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima si pentru a-ti finaliza proiectele cu succes.

Livrare
Iti apreciem alegerea si increderea. De aceea, iti livram acest set garnituri Caterpillar 235-0354 in 24 de ore, in orice oras din tara. Daca iti convine, poti sa stabilesti sa iti iei comanda de la locatia noastra de langa Bucuresti. Aici vei descoperi produse exceptionale si servicii de calitate

Montaj
Cand vine vorba despre montarea pieselor noastre de inalta calitate, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Daca doresti, ACN Piese Utilaje poate sa te puna in legatura cu unul dintre service-urile partenere de incredere. Colaboram cu service-uri cu reputatie in domeniul utilajelor, ceea ce inseamna ca vei avea acces la servicii de cea mai inalta calitate.

Specificatii tehnice
Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura