Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr Profi 4110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr Profi 4110
Cod produs
OP8W6FSB-IA
Out Of stock
Descriere
Esti interesat de aceasta cruce cardan fata Steyr Profi 4110 din oferta noastra? Este o piesa de schimb ce respecta toate standardele de calitate si care are in alcatuire un material foarte rezistent, atent ales de catre producatorul sau. Crucea cardan se fixeaza la puntea din fata a tractorului. Cea mai buna decizie pe care o poti lua este sa comanzi chiar acum acest produs! Costul sau este foarte avantajos, iar piesa dispune si de certificat de garantie!

ACN Piese Utilaje vine in ajutorul utilajului tau cu o variata gama de piese de schimb. Plaseaza comanda si piesa de care ai nevoie va ajunge la tine in 24 de ore. Daca mai doresti sa afli si alte informatii, te asteptam aici cu serviciul gratuit de consultanta. Faptul ca echipa noastra este formata doar din specialisti in domeniul utilajelor grele ne ajuta sa facem fata oricarei provocari tehnice! Contacteaza-ne cu inima deschisa!

Cruce cardan fata Steyr Profi 4110 - in topul pieselor de calitate!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr Profi 4110 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan fata Steyr Profi 4110 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura