Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6130
Cod produs
W13BPN5Z-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai inceput o serie de imbunatatiri! Incepe seria de investitii cu o cruce cardan fata Steyr CVT 6130 de calitate maxima! Daca aceasta este piesa pe care o cauti, atunci poti sta linistit, probabil maine va fi deja la tine. Crucea cardanica este extraordinar de fiabila si creste randamentul utilajului tau prin eficienta de care da dovada in timpul functionarii elementelor de transmisie. Sa o montezi la puntea din fata a tractorului.

Suna la ACN Piese Utilaje in orice zi lucratoare si vei primi orice informatie necesara pentru reparatia sau intretinerea utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita! Sfaturile practice pe care le oferim ajuta la o intretinere corecta si de lunga durata a utilajelor grele. Pentru montajul crucii cardanice ar trebui sa optezi pentru echipa noastra de specialisti. Ei pot veni la tine pentru a face inlocuirea rapida a piesei avariate.

Cruce cardan fata Steyr CVT 6130 - pentru o reparatie mareata!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6130 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6130 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura