Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6150
Cod produs
12YKTEPA-IA
Out Of stock
Descriere
O optiune ideala este aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6150 de calitate superioara, care ofera siguranta elementelor transmisiei in timpul utilizarii echipamentului. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a tractorului si are in compozitie un material de calitate. Piesa este fiabila si extraordinar de eficienta. Asigura randamentul utilajului tau cu ajutorul unei piese de schimb de exceptie! Ai si un pret foarte profitabil!

Reparatiile la echipamente cresc presiunea ce o resimti pe umeri? Te intelegem perfect! Nu-ti mai bate capul cu reparatiile si intretinerea echipamentului! Solicita serviciul de mentenanta si nu vei mai duce lipsa de utilaje functionale! Daca piesele de schimb si utilajul per ansamblu sunt ingrijite corespunzator, ele rezista timp indelungat. De exemplu, daca doresti, avem un service mobil care se poate ocupa de avariile survenite la echipamentul tau chiar acum.

Cruce cardan fata Steyr CVT 6150 - recomandarea expertilor ACN Piese Utilaje!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6150 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6150 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura