Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6145
Cod produs
970NL4DU-IA
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan fata Steyr CVT 6145 este atat de bine prelucrata, incat promite sa reziste la exploatare intensa, de durata! Componenta prezenta in oferta noastra este fiabila si are in compozitie un material foarte rezistent. Crucea cardanica se pozitioneaza la puntea din fata a tractorului. Ne incredem in calitatile tehnice ale acestui produs datorita standardelor respectate cu sfintenie de catre producatorul sau.

Serviciul nostru de consultanta tehnica este oferit in mod gratuit. Totodata, ai posibilitatea sa le soliciti consultantilor alte servicii pe care le avem. Fie ca este service-ul mobil ce poate interveni punctual asupra utilajului, fie ca este vorba de un serviciu de mentenanta personalizat care ajuta la mentinerea randamentului optim al utilajului tau, ai de unde alege serviciul perfect!

Cruce cardan fata Steyr CVT 6145 - geniala potrivire intre tractor si ea!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6145 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6145 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura