Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6185
Cod produs
CK6ZT7FE-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei sa te poti baza pe un utilaj destoinic? O cruce cardan fata Steyr CVT 6185 te va ajuta in acest sens pentru ca ea contribuie semnificativ la buna functionare a elementelor de transmisie. O componenta rezistanta, capabila sa faca fata solicitarilor intense, crucea cardanica se amplaseaza la puntea din fata a tractorului. Ca sa nu intampini dificultati, va trebui sa faci o montare ingrijita si atenta!

Ofera-i utilajului tau atentia de care are nevoie si il vei putea pastra cu succes perfect functionabil timp indelungat. Poti sa te consulti cu unul dintre asistentii tehnici si in privinta contractarii un serviciu personalizat de mentenanta. Un astfel de serviciu reprezinta o investitie si o crestere a profitului pe termen lung! Noi credem ca sirul de neplaceri se poate scurta daca ai grija la intretinerea corecta a utilajului. Vrei sa devenim parteneri?

Cruce cardan fata Steyr CVT 6185 - o gasesti permanent la ACN Piese Utilaje!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6185 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6185 pe care o doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura