Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6175
Cod produs
U5RK7LAQ-IA
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza exclusiv piese de top pentru ca utilajul tau sa beneficieze de o functionare la maximum! Aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6175 sustine functionarea componentelor extrem de importante ale transmisiei. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a tractorului. Componenta este foarte rezistenta deoarece are in compozitie un material de calitate superioara. Poti oricand sa ne soliciti o oferta!

Mai mult, te sfatuim sa ii intrebi pe asistentii nostri detalii despre serviciul nostru de mentenanta! In cateva cuvinte, investesti in afacerea ta, toate utilajele vor fi puse la punct si gata de treaba tot timpul! Nu e de trecut cu vederea faptul ca dezvoltarea afacerii tale depinde de performanta de care dau dovada echipamentele folosite. Gandeste-te bine si alege sa fii cel mai bun! Noi ne vom asigura ca asa va fi!

Cruce cardan fata Steyr CVT 6175 - ne bucuram ca o achizitionezi!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6175 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6175 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura