Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Cod produs
DKOUVALX-IA
Out Of stock
Descriere
Studiaza ofertele noastre si afla care piesa i se potriveste utilajului tau! Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 428E pare ideala pentru el si te asiguram noi ca este asa! Are si un pret foarte bun, n-ai cum sa-l ratezi. Crucea cardan este foarte eficienta, vei trage singur concluzia dupa efectuarea montajului. Piesa se amplaseaza la puntea din spate a buldoexcavatorului.

Multi se ghideaza doar dupa pret si vagi cunostinte de mecanica! Ori asta-i nu-i tocmai de acceptat cand vine vorba de intretinerea corespunzatoare a unui utilaj. Daca iti doresti piese de exceptie si ai nevoie de sfaturi venite din partea specialistilor, te rugam sa nu ocolesti serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica. Contacteaza un angajat ACN Piese Utilaje si vei primi oricand toate sfaturile si informatiile necesare pentru mentenanta buldoexcavatorului tau.

Cruce cardan punte spate Caterpillar 428E - contribuie la functionarea corecta a sistemului de transmisie!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428E are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 428E va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura