Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 427F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 427F2
Cod produs
Z4X5WMI7-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte spate Caterpillar 427F2 - ne suni si e a ta sau ne scrii in formularul de pe site si e a ta! Vrei sa ti-o expediem, o ai maine, vrei sa o ridici din depozit, o poti lua si astazi. Vezi ce simplu e? Crucea cardanica se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului aducand un plus de siguranta desfasurarii activitatii tale! Sistemul de transmisie al utilajului va reusi sa se comporte la parametrii optimi.

La noi gasesti o gama larga de piese de schimb provenite doar de la producatori de incredere. Indiferent ce componenta alegi, poti fi sigur ca este eficienta intruchipata. Ca sa fii sigur ca totul va merge perfect, te asteptam sa soliciti si serviciile de montaj. Si iti mai spunem ceva, avem un serviciu special de mentenanta care te va scuti de acum sa mai pierzi timp cu organizarea reparatiilor la utilajele tale. Suna-ne fara intarziere!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 427F2 - bucura-te de calitatile acestei piese!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 427F2 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 427F2 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura