Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 430DF2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430DF2
Cod produs
5K2YZIPJ-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte fata Caterpillar 430DF2 - acum pe raftul depozitului nostru! Componenta este realizata din material foarte bun si prezinta eficienta maxima dupa montare. Componenta pe care ti-o recomandam putand fi folosita in inlocuirea modelului uzat fara probleme. Asigura-te ca montajul s-a facut corect la puntea din fata a utilajului. Te poti increde din nou in performanta buldoexcavatorului tau! Poti plasa o comanda direct pe site-ul nostru sau telefonic, expediem pachetul imediat!

Intretinerea constanta a utilajelor reprezinta unul dintre cele mai convenabile moduri de economisire, intrucat reduce costurile la reparatii sau pentru remedierea unor neajunsuri. Apeland la serviciile noastre, iti poti asigura un echipament de top, rezistent si productiv. Astfel, vei putea sa-ti stabilesti obiective realiste in afacere. Noi iti propunem ca start asistenta tehnica gratuita. Este punctul zero de unde va incepe ascensiunea afacerii tale!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 430DF2 - alege aceasta piesa pentru buldoexcavatorul tau!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 430DF2 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 430DF2 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura