Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Case 33-1003T2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
TM9YLAHX-IA
Out Of stock
Descriere
Iti propunem sa achizitionezi o cruce cardan Case 33-1003T2 chiar acum! Pretul de achizitie este foarte mic! Merita sa te asiguri ca ai un echipament perfect functional! Ne indrumam clientii sa ia cele mai bune decizii cand vine vorba de rezolvarea problemelor tehnice ale echipamentelor pe care le detin. Recomandam acest model pentru ca este prelucrat din material rezistent care ofera fiabilitate. Transmisia echipamentului va functiona fara probleme.

Le punem la dispozitie clientilor nostri piese de schimb de calitate superioara si extrem de rezistente in timp. Dar pentru a fi siguri ca piesele se potrivesc cu echipamentul din dotare, le oferim mereu consultanta tehnica gratuita. Nu-i placut sa comanzi o piesa care nu are nicio legatura cu modelul tau de echipament. Pierderea aceasta de timp nu poate fi recuperata chiar asa de simplu. Bazeaza-te pe asistentii nostri si fa rost in timp record de piesa de schimb necesara.

Cruce cardan Case 33-1003T2 - comanda produsul acum!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un elementul esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan Case 33-1003T2 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan Case 33-1003T2 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura