Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Case 33-1003T1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
U3ZJBXLT-IA
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan Case 33-1003T1 iti asigura exploatarea echipamentului fara batai de cap. Ca sa iti poti manevra optim utilajul, sistemul de transmisie trebuie sa functioneze fara probleme. O cruce cardan ca cea din oferta prezentata de noi aici este o alegere perfecta! Ai pret mic si livrarea e rapida. Imediat ce plasezi comanda, coletul cu piesa de care ai nevoie pleaca spre tine si face pe drum doar 24 de ore! Oferta cuprinde toate detaliile. Solicit-o acum si apoi poti plasa o comanda telefonic sau direct pe site.

Ajutorul nostru nu vine doar prin prisma ofertelor minunate si a pieselor de schimb de calitate superioara. Noi iti aducem si servicii foarte utile. Unul este complet gratuit si se numeste consultanta tehnica gratuita. Te putem ajuta si cand vine vorba de montaj. Iti trimitem un service mobil exact la punctul de lucru pentru a face toate interventiile necesare. Contacteaza-ne cu incredere!

Cruce cardan Case 33-1003T1 - exact piesa de care aveai nevoie!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Aceasta cruce cardan Case 33-1003T1 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan Case 33-1003T1 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura