Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan cutie viteze incarcator frontal Case 521F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 521F
Cod produs
E9N1YRZC-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan cutie viteze Case 521F - pret promotional pentru o componenta de top! Piesa este de calitate superioara, executata cu respectarea tuturor standardelor de productie in vigoare. Specialistii iti recomanda acest element pentru a creste protectia si siguranta utilizarii in conditii grele a echipamentului. Ca sa beneficiezi de un sistem al transmisiei eficient, trebuie sa amplasezi crucea cardanica la cutia de viteze a incarcatorului frontal.

Intretinerea constanta conduce la o durata de viata semnificativ crescuta a utilajelor, protejand investitia initiala. Te indrumam mereu cand vine vorba de ingrijirea echipamentelor tale. Ai la dispozitie cei mai tari specialisti. Suna-i chiar acum si te vor ajuta sa stabilesti compatibilitatea piesei cu incarcatorul frontal, iar in privinta montajului, acestia iti pot face legatura cu service-urile partenere din tara daca doresti.

Cruce cardan cutie viteze Case 521F - solutia tehnica perfecta pentru incarcatorul frontal!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Aceasta cruce cardan cutie viteze pentru incarcator frontal Case 521F se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan cutie viteze Case 521F va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura