Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan cutie viteze incarcator frontal Case 721F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 721F
Cod produs
5KXAOZ63-IA
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan cutie viteze Case 721F se asigura ca ai siguranta in timpul manevrelor efectuate cu incarcatorul frontal. La un pret extrem de mic, faci rost de o componenta foarte bine realizata si prelucrata exceptional. Crucea cardanica din oferta noastra se monteaza la cutia de viteze a utilajului! Este cea mai buna si sigura alegere pentru ca producatorul sau a fost foarte atent in realizarea sa.

Detinerea si utilizarea unui utilaj presupune o responsabilitate pe care majoritatea proprietarilor ar prefera sa o evite: cheltuiala mare de bani pe revizii si pe reparatii. Sa nu vezi lucrurile asa, poate fi demoralizant si nu aduce beneficii afacerii tale. Acorda atentie tuturor detaliilor din timp si vizitele la mecanic vor fi mult mai rare, iar cheltuielile inutile vor disparea. Vrei un plan sigur dupa care sa functioneze totul ca un ceas elvetian? Contacteaza-ne!

Cruce cardan cutie viteze Case 721F - iti aducem cea mai buna piesa la cel mai bun pret!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Aceasta cruce cardan cutie viteze pentru incarcator frontal Case 721F are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan cutie viteze Case 721F pe care o doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura