Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan cutie viteze incarcator frontal  Case 521E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 521E
Cod produs
8CW1Q7RT-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan cutie viteze Case 521E a fost prelucrata excelent din cel mai bun material. Producatorul care se ocupa cu fabricarea sa iti recomanda acest produs daca iti doresti o functionare de succes a sistemului de transmisie. Ea se monteaza la cutia de viteze a incarcatorului frontal. Ai incredere in aceasta componenta! Crucea cardanica are un pret rezonabil si se livreaza rapid oriunde in tara!

Alegerea piesei potrivite este cruciala! Te poti baza pe ajutorul primit in mod gratuit de la asistentii nostri tehnici. Inainte de plasarea comenzii, ai posibilitatea sa stai de vorba cu acestia si sa identifici exact avaria care-ti pune probleme. Apoi, cere un motaj profesionist! El va adauga un plus de valoare piesei comandate. Clientii nostri apreciaza si serviciul de mentenanta personalizata. Astfel, clientii au costuri mai reduse pentru intretinerea utilajelor, crescandu-si productivitatea muncii. Alege calitate, alege performanta, alege ACN Piese Utilaje!

Cruce cardan cutie viteze Case 521E - recomandata de specialisti!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Aceasta cruce cardan cutie viteze pentru incarcator frontal Case 521E are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan cutie viteze Case 521E pe care o doresti!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura