Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa 87339771

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
87339771
Cod produs
LFHDQ47B-MC
Out Of stock
Descriere
Daca crezi ca utilajele tale trebuie sa fie noi pentru a functiona perfect, te inseli! Respecta termenele reviziilor tehnice si inlocuieste componentele uzate cu piese de schimb de calitate superioara, vei vedea o imbunatatire instanta si drastica a performantelor! Nu exista sa nu gasesti mereu un radiator apa 87339771 in depozitul nostru! Stim ca ai nevoie de el rapid, asa ca suntem pregatiti oricand!

Sigur, intretinerea utilajelor poate fi dificila. Daca nu stii de unde sa incepi, apeleaza-ne pe noi! Indrumarile noastre cu siguranta te vor pune pe drumul cel bun! Ca dovada avem toti clientii nostri, care acum se bucura de echipamentele lor fara probleme, fara cusur, fara perioade de nefunctionare!

Un radiator apa 87339771 nou previne supraincalzirea motorului!
Pentru a preveni supraincalzirea motorului, caldura excesiva emanata de acesta este preluata de catre lichidul de racire. Acesta din urma va pleca apoi spre radiatorul de apa, al carui rol este de a raci si a mentine la temperaturi optime lichidul. Deci vorbim aici despre un circuit, un ciclu care se repeta in timpul functionarii motorului.

Toate informatiile necesare in confortul casei tale!
Nu mai este nevoie sa te deplasezi din loc in loc, nici sa te dai peste cap pentru a afla informatii importante despre utilajele tale. Ramane numai sa ne apelezi, iti oferim numaidecat toate raspunsurile pe care le cauti!

Garantie
Acest radiator apa 87339771 nu ne-a dat niciodata batai de cap, dar nu ne asumam niciun risc. Daca observi defecte de fabricatie, apeleaza-ne, il inlocuim imediat! Ne ocupam de orice astfel de situatie pentru o perioada de 6 luni.

Livrare
Stim ca nu poti astepta prea mult dupa piesele de schimb. Produsele noastre se afla mereu in depozitul nostru, iar un radiator apa 87339771 va ajunge la tine in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Montaj
Asigura-te ca piesele de schimb dispun de toate conditiile necesare pentru a oferi performante maxime! Apeleaza mereu la un mecanic priceput pentru a te ajuta, oricat de mica ar fi reparatia!

Specificatii tehnice
Dimensiuni - 72x97cm
Greutate - 20 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura