Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa YN05P00034S001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
YN05P00034S001
Cod produs
LUF81RQP-MC
Out Of stock
Descriere
Piese de schimb pentru utilajele tale se gasesc la toate colturile, dar asta nu inseamna ca cele de calitate superioara sunt usor de depistat. Daca alegi sa iti faci cumparaturile la ACN, nu vei mai avea aceasta preocupare, toate sunt de top! Cum putem fi atat de siguri de asta? Ne documentam in detaliu despre fiecare produs in parte, cautand materialele folosite, procesul de fabricatie si recenziile clientilor care le folosesc deja. Asa am ajuns sa aducem in depozitul nostru acest radiator apa YN05P00034S001 asupra caruia te-ai oprit.

Iti putem spune despre el vrute si nevrute, oferindu-ti toate motivele pentru care este cea mai buna alegere! Demn de mentionat este ca este un produs aftermarket, dar care se diferentiaza de cel original numai prin pretul mult mai scazut. Treaba si-o face oricum cu brio! Apeleaza-ne si adreseaza-ne orice intrebare, colegii nostri cu siguranta vor avea raspunsuri pe masura! Discutiile cu noi te inarmeaza cu sfaturi si indrumari utile dar nu te costa nimic.

Radiator apa YN05P00034S001 - temperaturile caniculare nu sunt acceptate
Pentru a preveni supraincalzirea motorului, caldura excesiva emanata de acesta este preluata de catre lichidul de racire. Acesta din urma va pleca apoi spre radiatorul de apa, al carui rol este de a raci si a mentine la temperaturi optime lichidul. Deci vorbim aici despre un circuit, un ciclu care se repeta in timpul functionarii motorului.

Toate informatiile necesare in confortul casei tale!
Nu mai este nevoie sa te deplasezi din loc in loc, nici sa te dai peste cap pentru a afla informatii importante despre utilajele tale. Ramane numai sa ne apelezi, iti oferim numaidecat toate raspunsurile pe care le cauti!

Garantie
Acest radiator apa YN05P00034S001 nu ne-a dat niciodata batai de cap, dar nu ne asumam niciun risc. Daca observi defecte de fabricatie, apeleaza-ne, il inlocuim imediat! Ne ocupam de orice astfel de situatie pentru o perioada de 6 luni.

Livrare
De la mic la mare, fiecare produs al nostru are acelasi termen de livrare. Ne straduim sa avem mereu pe stoc acest radiator apa YN05P00034S001 care te intereseaza, pentru ca el sa poata ajunge la tine in 24 de ore de la plasarea comezii.

Montaj
Daca nu ai gasit inca un mecanic cu care rezonezi, cere-ne noua o recomandare! Te punem imediat in legatura cu unul foarte priceput din judetul tau. Pana una alta, nu te gandi sa te ocupi tu de montaj!

Specificatii tehnice
Dimensiuni - 72x97cm
Greutate - 20 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura