Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering link basculare cupa incarcare JCB 403

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 403
Cod produs
GJ815XCE-IA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti ca utilajul tau sa functioneze la capacitate maxima, atunci trebuie sa te asiguri ca fiecare componenta a sa este de cea mai buna calitate. Si asta este exact ceea ce oferim cu piesa noastra de inalta calitate. Acest simering link basculare cupa JCB 403 este o piesa care face parte din transmisie si este esentiala pentru a mentine functionarea corespunzatoare a incarcatorului frontal. Il vei amplasa in zona link basculare cupa incarcare a echipamentului. Asadar, comanda acest produs fara intarziere!

In plus fata de calitatea pieselor pe care ti le furnizam, compania noastra ofera servicii excelente pentru clienti. Avem o echipa de profesionisti care este mereu gata sa te ajute cu orice problema tehnica intampini la utilaje. De asemenea, oferim consultanta gratuita pentru clientii nostri. Suntem convinsi ca suntem o alegere excelenta pentru proprietarii de utilaje grele care doresc sa aiba grija de investitiile lor si sa-si asigure functionarea optima a echipamentelor.

Simering link basculare cupa JCB 403 - calitate maxima la cel mai bun pret!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea componentelor! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest simering link basculare cupa incarcare pentru incarcator frontal JCB 403 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering link basculare cupa JCB 403 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura