Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Cod produs
06MKZ9WJ-IA
Out Of stock
Descriere
Nu uita ca trebuie sa-ti pastrezi utilajul in siguranta! De aceea, cel mai bine este sa te indrepti catre achizitia de piese de schimb de calitate superioara! Asta nu-i greu cand vii la noi! Avem in depozit tot ce poftesti! Iar daca planetara este cea care face figuri, lasa ca avem noi alta mai buna! Planetara buldoexcavator Komatsu WB156 este recomandarea noastra! Faci cea mai tare achizitie caci are pretul foarte bun, iar de calitate… Wow! Este perfecta! Componenta este fabricata de Carraro! Comanda piesa originala!

Ai buldoexcavatoarele Komatsu WB156-5 sau Komatsu WB156PS-5 in dotare? Atunci montarea acestei componente se face fara probleme pentru ca este compatibila. Puntea din spate stanga a utilajului este locul unde vine plasata aceasta planetara de calitate. Iar daca faci si inlocuirea simeringurilor si a bucselor tot acum, ti-ai luat de-o grija! Avariile nu-ti vor mai da tarcoale la echipament. Buldoexcavatorul tau va fi apt de munca vreme indelungata!

Planetara buldoexcavator Komatsu WB156 - asigura o lunga utilizare!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB156 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre aceasta planetara buldoexcavator Komatsu WB156 pe care o doresti!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Z=15
Z=29
L=700mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura