Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru dumper Winget 4S6000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Winget 4S6000
Cod produs
74YQC90G-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de piese de inalta calitate pentru dumper-ul tau? Carraro iti ofera acest set original, care contine butuc, doi rulmenti, prezoane si simering, pentru a-ti imbunatati performantele utilajului. Iti garantam ca vei fi multumit de calitatea superioara a pieselor noastre. Un astfel de set butuc dumper Winget 4S6000 se monteaza la puntea din fata a echipamentului. Pretul avantajos si livrarea rapida te vor face sa te simti confortabil cu alegerea ta. Cu certificatul nostru de garantie, poti sa te bucuri de functionarea perfecta a utilajului tau pentru mult timp de acum inainte.

Suntem o echipa de profesionisti dedicati ingrijirii utilajelor grele, oferind servicii de mentenanta si reparatii cu piese de schimb originale pentru a ne asigura ca utilajele tale sunt intotdeauna functionale si in stare buna. In cazul in care ai probleme cu echipamentul tau, suntem aici pentru a te ajuta cu servicii de mentenanta si reparatii efectuate de mecanici experimentati si calificati.

Set butuc dumper Winget 4S6000 - componentele originale fac senzatie!
Butucul este partea utilajului care tine roata si de aceea este crucial ca rotile sa fie bine montate. In cazuri rare, se poate deforma corpul piesei. Aceste defectiuni pot fi cauzate de lovirea de obstacole sau dupa solicitari extrem de intense. Pentru a se preveni defectarea butucilor rotilor este important sa se respecte inspectiile tehnice periodice. Se pot depista din vreme problemele si atunci pot fi luate masuri potrivite. De cele mai multe ori fiind nevoie de inlocuirea rulmentilor.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest set butuc pentru dumper Winget 4S6000 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest set butuc dumper Winget 4S6000 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura