Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru dumper Winget 4S5000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Winget 4S5000
Cod produs
B0VRW2G3-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei sa iti protejezi investitia in utilajele grele cu piese de calitate superioara? Carraro iti ofera acest set original, care contine butuc, doi rulmenti, prezoane si simering pentru a-ti asigura performantele optime. Pretul accesibil si livrarea rapida sunt doar cateva dintre avantajele achizitionarii acestui set. Cu garantia noastra, poti sa fii sigur ca ai facut alegerea corecta. Acest set butuc dumper Winget 4S5000 se monteaza la puntea din fata a utilajului.

In cazul in care intampini probleme cu utilajul tau greu, suntem aici sa iti oferim consultanta gratuita si sa iti ajutam sa identifici piesele de schimb de care ai nevoie. Compania noastra iti ofera servicii de mentenanta pentru utilajele tale grele, pentru a te asigura ca acestea functioneaza mereu la capacitate maxima si sunt in stare buna de functionare. La noi, vei gasi servicii mobile si parteneri de incredere care iti vor oferi servicii complete de reparatii pentru utilajele grele.

Set butuc dumper Winget 4S5000 - rezistenta crescuta la uzura a pieselor!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest set butuc pentru dumper Winget 4S5000 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest set butuc pentru dumper Winget 4S5000 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura