Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Cod produs
ZB9H13EA-IA
Out Of stock
Descriere
Bun gasit! Ai aflat deja despre setul de piese pentru utilajul tau realizat de Carraro? E un set original care contine butuc, doi rulmenti, prezoane si simering. Un astfel de set butuc buldoexcavator Terex 860 te va ajuta sa-ti repari utilajul rapid si eficient. Setul se va amplasa la puntea din fata a buldoexcavatorului. Pretul este avantajos si livrarea se face rapid, in 24 de ore. Setul are si un certificat de garantie. Nu rata aceasta oportunitate de a avea un utilaj functional si performant! Comanda acum!

Nu exista nicio problema pe care echipa noastra de profesionisti sa nu o poata rezolva! Oferim servicii complete pentru utilajele grele, inclusiv piese de schimb, mentenanta, reparatii si multe altele. Cu o experienta vasta si un personal bine pregatit, te poti baza pe servicii de cea mai buna calitate, inclusiv consultanta de specialitate gratuit. Cand ai de facut alegeri complicate, atunci este cel mai bine sa ne suni si sa te lasi ajutat de asistentii nostri!

Set butuc buldoexcavator Terex 860 - varianta ideala pentru buldoexcavatorul tau!
Butucul asigura rotirea libera a rotii utilajului. Aceasta piesa se defecteaza foarte rar, dar se mai intampla. Rulmentii sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna. Acestia sunt fixati strans in interiorul butucului si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Prezoanele asigura fixarea si stabilitatea rotilor. Ca sa faca acest lucru, prezoanele fixeaza janta de butucul rotii. Toate la un loc trebuie sa functioneze ca un intreg!

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest set butuc pentru buldoexcavator Terex 860 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest set butuc buldoexcavator Terex 860 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura