Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc Terex 6193331M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
W506IVPE-IA
Out Of stock
Descriere
Orice necaz mai si trece! Cel mai bine trece o avarie daca vii la inlocuire cu o piesa buna. Noi iti dam nu una, ci un set intreg. Toate elementele de care ai nevoie pentru a-ti repune in functiune utilajul sunt pregatite de livrare! Comanda un set butuc Terex 6193331M91 extraordinar de bun si eficient. Vei gasi rulmentii, prezoanele si simeringul de care ai nevoie. Piesele sunt toate originale si poarta semnatura brandului Carraro. Solicita acum oferta atragatoare!

Poti sa ceri ajutorul unui consilier care iti va detalia toate informatiile necesare si iti va expune ofertele pe care ti le doresti. Iti aducem piesele necesare modelului tau de echipament si ai o echipa de experti gata sa te indrume catre succes. Servicii incredibil de performante iti stau la dispozitie! Toate pot fi ale tale si ale utilajului tau! Noi vrea sa fim partenerul tau si am elaborat servicii personalizate de mentenanta. Acceseaza-le!

Set butuc Terex 6193331M91 - combinatia de piese salvatoare!
Butucul este partea utilajului care tine roata si de aceea este crucial ca rotile sa fie bine montate. In cazuri rare, se poate deforma corpul piesei. Aceste defectiuni pot fi cauzate de lovirea de obstacole sau dupa solicitari extrem de intense. Pentru a se preveni defectarea butucilor rotilor este important sa se respecte inspectiile tehnice periodice. Se pot depista din vreme problemele si atunci pot fi luate masuri potrivite. De cele mai multe ori fiind nevoie de inlocuirea rulmentilor.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Acest set butuc Terex 6193331M91 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest set butuc Terex 6193331M91 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura