Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Cod produs
VJM96DI8-IA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti sa ai parte de cele mai bune piese pentru utilajul tau, acest set butuc buldoexcavator Terex 820 este perfect pentru el. Acest set este fabricat din materiale de inalta calitate si este livrat imediat. Nu trebuie sa astepti mult ca sa iti ajunga, noi il expediem urgent. In plus, pretul este foarte accesibil. In set vei avea butucul, rulmentii, prezoanele si simeringul. Montajul acestor elemente se face la puntea din fata a buldoexcavatorului.

Ai nevoie de piese de schimb sau de servicii de mentenanta pentru utilajele tale grele? Nu mai cauta! Compania noastra iti ofera toate aceste servicii si multe altele. Cu o echipa de mecanici bine pregatiti si cu o vasta experienta in domeniu, putem sa-ti garantam ca vei primi servicii de calitate, atat in ceea ce priveste reparatiile cat si in ceea ce priveste consultanta specializata. Alegerea componentelor va fi simpla avandu-i alaturi pe consilieri nostri!

Set butuc buldoexcavator Terex 820 - buldoexcavatorul tau va functiona mult mai bine!
Rolul butucului este foarte simplu, el trebuie sa lase roata sa se miste cat mai liber cu ajutorul rulmentilor si sa fixeze janta cu ajutorul prezoanelor. Prezoanele sunt suruburi care se infileteaza in corpul butucului si care asigura o prindere corecta a jantei. Si rulmentii sunt importanti! Daca nu sunt schimbati rulmentii la timp, ei se pot bloca in mers si pot crea probleme mari, chiar accidente. Important este ca fiecare element din acest ansamblu sa-si faca treaba cat mai bine!

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Set butuc pentru buldoexcavator Terex 820 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest set butuc buldoexcavator Terex 820 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura