Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc punte fata pentru trencher Case 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 860
Cod produs
T3NZ5SYI-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un set butuc punte fata Case 860 de inalta calitate pentru utilajul tau greu, nu mai cauta! Setul nostru original Carraro contine tot ceea ce ai nevoie pentru a inlocui piesele uzate: butuc, doi rulmenti, prezoane si simering. Alege calitatea si durabilitatea pentru trencher-ul tau! Daca vrei sa imbunatatatesti performanta utilajului tau, atunci aceasta decizie va fi numai buna si iti va aduce reale beneficii! Sa-i montezi utilajului setul la puntea din fata.

Pierzi mult timp cu sistarea activitatii, pierzi si cautand piesa corecta, deja e prea mult! Ar fi o varianta sa alegi un serviciu profesionist de mentenanta! Este serviciul perfect pentru cel ce isi doreste performanta maxima din partea utilajului pe care il detine! Serviciile noastre sunt ideale pentru cei care s-au saturat sa-si piarda timpul cautand piesa potrivita si efectuand intretinerea utilajului dupa ureche. Mentenanta personalizata este alegerea cea mai buna!

Set butuc punte fata Case 860 - iti garantam o achizitie inteligenta!
Butucul este partea utilajului care tine roata si de aceea este crucial ca rotile sa fie bine montate. In cazuri rare, se poate deforma corpul piesei. Aceste defectiuni pot fi cauzate de lovirea de obstacole sau dupa solicitari extrem de intense. Pentru a se preveni defectarea butucilor rotilor este important sa se respecte inspectiile tehnice periodice. Se pot depista din vreme problemele si atunci pot fi luate masuri potrivite. De cele mai multe ori fiind nevoie de inlocuirea rulmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest set butuc punte fata pentru trencher Case 860 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest set butuc punte fata Case 860 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura