Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc punte spate pentru trencher Case 660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 660
Cod produs
CIWH53PZ-RA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc trencher Case 660 este un produs care va asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului! Piesa noastra de schimb abia te asteapta sa o testezi, pentru a-ti demonstra ca descrieri precum „fiabila”, sau „rezistenta” nu sunt doar vorbe in vant! Produsul nostru este calitativ si sigur, executat in cele mai updatate uzine, din cele mai durabile materii prime. Rulmentul acesta, semnat Carraro, se va monta doar pe punte spate.

Asteptarea unei piese de schimb poate genera mari pierderi financiare. Iar stresul te afecteaza profund. Ce ai zice daca ti-am spune ca noi asiguram un flux continuu al pieselor de schimb din depozitul nostru? Clientii nostri nu asteapta, clientii nostri au deja!

Un rulment butuc trencher Case 660 este o super investitie!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Consultanta gratuita este o sansa in plus!

Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Un rulment butuc trencher Case 660 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate certificarile, lucrezi linistit!

Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste. Un rulment butuc punte spate pentru trencher Case 660 va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul e o treaba serioasa. Nu poti da cu banul si nici nu te indrumam sa faci compromisuri. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect. Vei avea numai de castigat!

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura