Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru dumper Winget 4S4000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Winget 4S4000
Cod produs
T6D074GJ-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei sa iti imbunatatesti dumper-ul cu piese de calitate superioara? Carraro are solutia perfecta pentru tine! Setul nostru original contine butuc, doi rulmenti, prezoane si simering. Piesele sunt excelent fabricate si le vei monta la puntea din fata a dumper-ului. Costul avantajos si livrarea imediata te vor face sa te simti multumit de alegerea ta. Garantam calitatea si fiabilitatea pieselor noastre, astfel incat sa poti sa iti desfasori activitatile fara nicio intrerupere. Alege acest set butuc dumper Winget 4S4000 de calitate!

Bine ai venit la compania noastra! Daca ai probleme cu utilajul tau greu, te putem ajuta cu suport tehnic gratuit pentru a identifica ce piese de schimb ai nevoie. Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie cu servicii de mentenanta care iti garanteaza ca dumper-ul va functiona mereu in cel mai bun mod posibil. La compania noastra, suntem constienti de importanta ingrijirii utilajelor grele, de aceea iti oferim servicii de mentenanta si reparatii efectuate de mecanici foarte buni.

Set butuc dumper Winget 4S4000 - iti salveaza dumperul!
Butucul asigura rotirea libera a rotii utilajului. Aceasta piesa se defecteaza foarte rar, dar se mai intampla. Rulmentii sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna. Acestia sunt fixati strans in interiorul butucului si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Prezoanele asigura fixarea si stabilitatea rotilor. Ca sa faca acest lucru, prezoanele fixeaza janta de butucul rotii. Toate la un loc trebuie sa functioneze ca un intreg!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Acest set butuc pentru dumper Winget 4S4000 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest set butuc dumper Winget 4S4000 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura