Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc Winget V600417

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
BEYP9RKQ-IA
Out Of stock
Descriere
Acest set butuc Winget V600417 te ajuta sa iti repari temeinic utilajul. Uneori nu este indicat sa schimbi pe bucatele. Este nevoie de o interventie serioasa si aceste piese originale sunt exact ce-ti trebuie in cazul de fata. Carraro este producatorul componentelor. Nu vei duce lipsa de rulmenti buni, prezoane rezistente si de un simering apt sa protejeze grupul reductor. Noi spunem ca asta trebuie sa fie alegerea ta! Solicita informatii suplimentare!

Daca esti un client nou, iti uram bine ai venit! Si te asiguram ca ai gasit locul ideal de unde sa achizitionezi piese pentru echipamentul tau! Il vom face din nou functional cu ajutorul specialistilor nostri. Serviciul de consultanta te asteapta! Nu ezita sa ceri sfaturi despre mentenanta si montaj consultantilor nostri! Ei sunt cei care iti vor oferi asistenta tehnica gratuita! Iar daca intampini dificultati, iti vor trimite un service mobil care sa depaneze utilajul. Contacteaza-ne!

Set butuc Winget V600417 - performanta asigurata de catre producator!
Rolul butucului este foarte simplu, el trebuie sa lase roata sa se miste cat mai liber cu ajutorul rulmentilor si sa fixeze janta cu ajutorul prezoanelor. Prezoanele sunt suruburi care se infileteaza in corpul butucului si care asigura o prindere corecta a jantei. Si rulmentii sunt importanti! Daca nu sunt schimbati rulmentii la timp, ei se pot bloca in mers si pot crea probleme mari, chiar accidente. Important este ca fiecare element din acest ansamblu sa-si faca treaba cat mai bine!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest set butuc Winget V600417 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest set butuc Winget V600417 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura