Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 444E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444E
Cod produs
4GCNF9IS-MC
Out Of stock
Descriere
“Articulatiile” utilajului tau par sa nu isi mai faca treaba ca la inceput, iar bratul nu mai este atat de mobil. La fel ni se intampla si noua uneori, genunchii ori soldurile nu mai functioneaza asa cum ar trebui. Daca noi apelam la diferite suplimente alimentare sau medicamente pentru a trata sau ameliora simptomele, utilajele tale au nevoie de piese de schimb de calitate. Patina telescopare 444E este care are in grija sustinerea si extensia bratului buldoexcavatorului, iar aceasta mentionata de catre noi este de cea mai buna calitate.

Stim ca este greu sa cauti piesele de schimb potrivite nevoilor utilajelor tale si este si mai greu sa alegi unele calitative. Ai putea sa iti lasi grijile la noi! Ne apelezi si ne povestesti putin despre problemele cu care se confrunta echipamentele tale, iar noi gasim exact ce ai nevoie! Facem asta in calitate de viitori prieteni ai tai, deci nu trebuie sa iti faci griji pentru costurile suplimentare, nu exista!

Patina telescopare Caterpillar 444E este o alegere sigura!
Nu te lasa pacalit de incadrarea acestei piese in elementele de uzura. In procesul de fabricatie au fost folosite materiale rezistente si urmate cele mai inalte standarde de productie. Este proiectata pentru a asigura fixarea perfecta a bratului utilajului si extensia acestuia. Are toate caracteristicile necesare pentru a tine departe uzura pentru o lunga perioada de timp.

Impreuna facem treaba buna!
Defectiunile utilajelor iti pot da adevarate batai de cap, iar un antiinflamator nu ajuta in situatii de acest fel. Te ajutam noi! Mergem direct la sursa problemei, aflam care sunt cauzele acesteia si le remediem. Cum? Prin serviciul de consultanta gratuita de care ti-am spus.

Garantie
Pentru orice defect de fabricatie manifestat de catre patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 444E achizitionata de la noi, beneficiezi de 6 luni de garantie. Iti inlocuim produsul cu unul nou cat de repede!

Livrare
Afacerea ta nu poate fi pusa pe pauza, stim. Tocmai de aceea, colaboram numai cu servicii de curierat rapid. Aceasta patina telescopare Caterpillar 444E comandata va ajunge la tine tocmai maine.

Montaj
Or fi piesele de top, daca nu-s montate cum trebuie, tot degeaba. Noua ne suna a bani aruncati pe fereastra. Nu iti asuma astfel de riscuri, apeleaza mereu la un specialist pentru a se ocupa de montaj.

Specificatii tehnice
Lungime: 300mm
Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura