Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Cod produs
KVCG0JFE-MC
Out Of stock
Descriere
Alege sa previi defectiunile majore ale buldoexcavatorului tau prin abordarea unui plan corect de intretinere a acestuia. Unul dintre pasii acestui plan este si inlocuirea regulata a componentelor afectate de uzura cu piese de schimb de cea mai buna calitate. Functionarea corespunzatoare a bratului buldoexcavatorului este influentata intr-o mare proportie de catre patina de telescopare. Una de calitate superioara, precum patina telescopare Caterpillar 432E de fata, va sustine cu succes utilajul tau si nu va avea nevoie sa fie inlocuita prea de curand.

Noi dorim sa te ajutam in a face cele mai bune alegeri pentru utilajele tale si afacerea pe care o dirijezi, asa ca serviciul nostru de consultanta iti este mereu la indemana. Apeleaza-ne sau vino sa ne vizitezi, gasim impreuna produsele potrivite utilajelor tale, iti oferim indrumari despre ingrijirea acestora si iti facem o oferta de neratat!

Patina telescopare Caterpillar 432E - utilajul tau iti va multumi!
Aceasta piesa de schimb, desi se incadreaza in categoria elementelor de uzura, te va surprinde prin rezistenta ei datorita materialelor de top folosite. Ea sprijina la telescoparea cu usurinta a bratului si in conditii de maxima siguranta.  Nu mai ramai niciodata in pana atunci cand alegi produse de la ACN!

Protejeaza-ti investitia prin alegeri corecte!
Suntem aici pentru a te ajuta sa iei numai decizii corecte referitoare la ingrijirea utilajelor tale, reparatiile lor si piesele de schimb folosite. Un utilaj bine intretinut va avea performante exceptionale pentru multi ani de acum inainte.

Garantie
Pentru orice defect de fabricatie manifestat de catre patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 432E achizitionata de la noi, beneficiezi de 6 luni de garantie. Iti inlocuim produsul cu unul nou cat de repede!

Livrare
Contacteaza-ne pentru a plasa comanda, iar de restul ne ocupam noi. Apelam mereu la serviciul de curierat rapid, in asa fel aceasta patina telescopare Caterpillar 432E ajunge la tine in timp record. Poti opta sa verifici produsul la livrare si atunci se face si plata.

Montaj
Evita defectiunile majore nu numai prin alegerea pieselor de schimb de inalta calitate, dar si prin montarea corecta a acestora. Apeleaza la un specialist! Protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Lungime: 300mm
Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura