Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc pentru punte JCB S55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
O40XDVJN-SC
Out Of stock
Descriere
Acest pinion satelit reductor JCB S55 care se afla la noi in depozit este un produs de o incontestabila calitate. Apartine categoriei pieselor pentru transmisie. Noi credem ca poate fi cea mai buna solutie in cazul in care utilajul tau are dificultati in timpul functionarii. Mai ales cand in conducerea lui dispare caracterul de mobilitate. Specialistii nostri tehnici cunosc toate simptomele si sunt pregatiti sa iti ofere cea mai buna consultanta. Nu uita, este gratuita. Produsul este compatibil si cu modelul JCB S55ITL.

Ceea ce vezi cand vii pentru prima oara la noi nu este un simplu depozit. Este un loc al dedicatiei. Toti cei care lucreaza aici impartasesc aceleasi credinte. Credinta ca nu exista defectiune imposibil de reparat, ci mecanic insuficient pregatit. Credinta ca nu exista piesa sau componenta pe lume care sa nu ajunga si la noi pe rafturi. Credinta ca a repara un utilaj inseamna a bucura un om. Credinta ca fara incredere nu se poate. Vino alaturi de noi. Investeste cu sufletul!

Pinion satelit reductor JCB S55 o sursa sigura de performanta
Un pinion satelit reductor butuc punte este alcatuit din diverse componente. Acestea includ pinionul satelit, inelul planetar, planetarele, butucul puntii spate si alte elemente de fixare Si etansare. Pinionul satelit este conectat la planetare, care se rotesc in jurul inelului planetar. Acest design permite transmiterea cuplului si a vitezei intre diferitele elemente ale sistemului de transmisie.

Consultanta fara bani, parteneri de ani si ani
Impreuna cu clientii nostri facem parte din aceeasi echipa. Ei sunt colegii care ne cere informatii iar noi suntem colegii care le ofera pe cele mai bune.  Fiind colegi, vor avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si chiar de interventii la fata locului, daca striga dupa ele. Indiferent in ce parte a tarii se afla. La final ne strangem mainile, colegial, am rezolvat si problema asta.

Garantie
Chiar ne pasa de modul cum se va potrivi acest pinion satelit reductor butuc pentru punte JCB S55 primit de la noi. Fara sa insemne ca ne facem cumva griji. Caci nu avem de ce. Si totusi, pentru orice surpriza neplacuta cauzata de vreun defect de fabricatie iti vom oferi un certificat de garantie valabil 6 luni de la data primirii piesei.

Livrare
Ne-am gandit sa facem din etapa expeditiei una placuta si foarte bine securizata in raport cu timpul de expediere. Avem parteneri cele mai bune firme de curierat din tara. Iti aduc piesa in 24 de ore, fie ploaie, fie vant, deplasare ca in gand. Nu am gasit alta rima😊. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine utilajul isi poate relua activitatea. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asa facem.

Montaj
In privinta montajului, treaba sta cam asa: vrei sa iasa rau, monteaza piesa tu; vrei sa iasa bine, cheama un mecanic adevarat. Este foarte important ca lucrarea de montaj sa fie executata de catre meseriasi. Noi cunoastem si nu doar unul. Oriunde te-ai afla, noi avem contactul unui mecanic de-al locului. Ti-l trimitem ca sa termine reparatia. Si apoi, la treaba.

Specificatii tehnice:
β€’ 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura