Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Case 200143A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
GMFI9LB7-IA
Out Of stock
Descriere
Motorul utilajului tau nu are voie sa piarda ulei si din pacate simeringul uzat nu isi va face treaba cum trebuie, ba va aduce stricaciuni mari in timp! Alege din oferta noastra acest simering palier Case 200143A1 foarte rezistent si capabil sa aduca protectie maxima! Simeringul poate fi achizitionat simplu si rapid, fiind printre cele mai ieftine si mai importante piese de mici dimensiuni pentru utilaje. Il poti comanda chiar acum si il primesti in o zi lucratoare.

Inainte de a plasa comanda, credem ca este cel mai potrivit sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri. Acestia, pentru ca au cunostinte temeinice despre utilaje, pot identifica piesa potrivita modelului tau de echipament. Pentru servicii de mentenanta de inalta clasa, noi iti recomandam sa inchei un parteneriat cu noi! Nu vor mai exista defectiuni tehnice peste care sa nu treci cu usurinta!

Simering palier Case 200143A1 - profita cu incredere de oferta noastra!
Principalul rol al simeringului palier este acela de a etansa uleiul ce necesita izolare perfecta fata de mediul exterior. Practic, simeringul impiedica scurgerile de ulei. Pentru a evita situatii neplacute, proprietarii de utilaje trebuie sa stie ce se poate intampla atunci cand acesta se defecteaza. Mecanicii sustin faptul ca atunci cand simeringul nu mai functioneaza in parametri, utilajele pot pierde lichid din motor si este nevoie de o inlocuire de urgenta a elementului.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest simering palier Case 200143A1 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering palier Case 200143A1 pe care il doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura