Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Case 1920204460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
QA5IC2SX-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru cei mai multi operatori de utilaje, unele piese ce intra in componenta echipamentului reprezinta inca o necunoscuta. Iar altele, trec drept neimportante! Simeringul este unul dintre elementele ce par fleacuri, dar nu e chiar asa! Pastrarea uleiului in interiorul motorului ajuta la evitarea scurgerilor cum este scurgerea de lubrifianti. De aceea iti recomandam sa alegi acest simering palier Case 1920204460 foarte bun din oferta noastra! Are un pret accesibil si se livreaza repede!

Doar un simering bun si neuzat este capabil sa protejeze eficient motorul! O piesa de calitate este tot ce iti doresti, dar daca nu o vei alege pe cea buna, atunci calitatea nu te ajuta cu nimic. Cere ajutorul consultantilor nostri si vei avea cea mai buna piesa, dar si cea care se potriveste perfect modelului tau de utilaj. Sfaturile despre mentenanta echipamentelor nu vor lipsi, iar acest lucru te va ajuta sa prosperi in afaceri.

Simering palier Case 1920204460 - alege-l pentru utilajul tau!
Simeringul este o garnitura de etansare care se instaleaza cu scopul de a preveni scurgerea uleiului. Atunci cand un simering se defecteaza, poate avea loc pierderea de ulei din motor pe care acesta are rolul de a il etansa, motiv pentru care schimbarea lui este inevitabila. Daca observi pierderea de lichid, mergi cat mai repede la un service autorizat. In caz contrar, daca simeringul nu este inlocuit la timp, uleiul pierdut poate „ajuta” intr-un timp foarte scurt la distrugerea motorului.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Simering palier Case 1920204460 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest simering palier Case 1920204460 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura