Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Same Iron 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 125
Cod produs
40ISH2JW-IA
Out Of stock
Descriere
Faptul ca producatorii au investit cele mai bune materiale in executia acestui produs ne asigura ca poti exploata la maxim utilajul. Alege acest rulment grup conic Same Iron 125 din oferta noastra nu doar pentru ca este de calitate superioara, ci si pentru ca are un pret foarte bun! In afara de asta, vei avea si certificat de garantie! Cum sa nu-ti convina aceasta afacere?! Si cum sa nu fii multumit cand piesa este originala. Rulmentul se fabrica in Japonia. Carraro este cel care semneaza aceasta productie de succes!

Iti vom povesti multe despre aceasta componenta daca ne suni. Aici, doar vom aminti doua aspecte. Unul este de a inlocui rulmentii in pereche. Vei asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac. Este necesar ca aceasta sa nu prezinte excentricitate fata de axa. Sa inlocuiesti si simeringul. Etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac este importanta. Cere serviciul de montaj al companiei noastre! O echipa de mecanici de top vor veni la tine sa faca interventia!

Rulment grup conic Same Iron 125 - ce zici si de un montaj profesionist?
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Same Iron 125 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic Same Iron 125 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura