Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 125
Cod produs
Y4CT2L0W-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Same Iron 125 este o componenta de calitate superioara care merita oricand achizitionata! Acesta este comercializat la un pret redus si poate fi comandat imediat. Este o productie originala de succes, de o calitate excelenta, asigurand eficienta maxima. Pentru ca exploatarea utilajului tau nu se poate face cu un rulment nefunctional, alege aceasta componenta ce il va ajuta sa prinda viata! Carraro este producatorul acestui element de transmisie. Informatiile complete le vei regasi in oferta!

Nu vrem sa te tinem in loc prea mult si vrem sa dai drumul la treaba cat mai repede. Sa montezi acesti rulmenti in pereche. Masura aceasta va asigura miscarea de rotatie optima a pinionului de atac. Nu va exista excentricitate fata de axa. Nici inlocuirea simeringului nu trebuie sa lipseasca din interventie. Un simering nou este mult mai bun pentru etansarea puntii din fata. Locul de intrare al pinionului de atac trebuie sigilat cat mai bine! Nu uita, iti suntem alaturi mereu! Orice ai nevoie pentru utilaj, suntem pregatiti!

Rulment pinion atac Same Iron 125 - pentru ca fiecare piesa este importanta!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 125 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac Same Iron 125 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura