Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 130
Cod produs
563RSBC9-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o utilizare cat mai lunga a utilajului tau, trebuie sa ai grija de intretinerea sa si de achizitionarea de piese de schimb de calitate! Pentru tractorul tau trebuie sa alegi acest rulment pinion atac Same Iron 130 extraordinar! Este o productie fabricata la standarde inalte, deoarece dorim sa iti oferim doar piese de calitate superioara. Carraro fabrica acest rulment deosebit! Asadar, o piesa originala va lua imediat locul componentei uzate de pe echipamentul tau!

Monteaza rulmentii in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie optima pinionului de atac. Miscarea aceasta nu trebuie sa prezinte in niciun moment excentricitate fata de axa. Nici jocul nu este agreat. Al doilea aspect tine de inlocuirea simeringului. Acesta este bine sa fie nou. Va etansa mult mai bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Avem service mobil care se poate deplasa oriunde in tara. Iar serviciul de mentenanta te va salva pentru totdeauna de intarzieri cauzate de avarii.

Rulment pinion atac Same Iron 130 - pentru ca fiecare element conteaza!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Same Iron 130 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest rulment pinion atac Same Iron 130 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura