Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment pinion atac punte fata JLG Agrovector 33.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG Agrovector 33.7
Cod produs
YCX1EHU8-IA
Out Of stock
Descriere
Necesitatile tale sunt clare! Cauti cele bune piese de schimb pentru echipamentul tau! Noi luam lucrurile in serios si stim ca nu te vei multumi cu jumatati de masura! De aceea iti propunem sa alegi acest rulment pinion atac JLG Agrovector 33.7 din oferta noastra! Carraro s-a asigurat ca aceasta piesa este eficienta si ca va rezista in timp mult mai bine decat alte variante alternative care se gasesc pe piata. Ofera compatibilitate cu acest tip de incarcator telescopic, iar rezultatele vor fi uimitoare!

Nu intarzia sa ne contactezi, iar daca tii seama si de sfaturile pe care ti le vom da, cu siguranta vei avea in sfarsit un echipament performant! Sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac trebuie sa nu prezinte excentricitate fata de axa. La fel de necesara in toata interventia aceasta este inlocuirea simeringului vechi. Unul nou va etansa perfect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Un consultant va sta la dispozitia ta pana se va solutiona problema tehnica ce iti da batai de cap.

Rulment pinion atac JLG Agrovector 33.7 - readuce utilajul la viata!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Rulment pinion atac punte fata pentru incarcator telescopic JLG Agrovector 33.7 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac JLG Agrovector 33.7 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura