Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment grup conic punte fata JLG Agrovector 33.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG Agrovector 33.7
Cod produs
QDJTPWMS-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic JLG Agrovector 33.7 este un produs care merita atentia ta! O alegere ideala atunci cand trebuie sa faci ceva inlocuiri la piesele de transmisie! Produsul este unul calitativ si in topul preferintelor, asa ca inregistreaza cereri de peste tot din tara si il vei regasi permanent la noi pe stoc! Este fabricat in cadrul atelierelor Carraro si indeplineste criteriile noastre de selectie pentru ca satisface cu adevarat nevoile clientilor! Alege acest rulment original din oferta noastra si il primesti in 24 de ore.

Montajul joaca un rol esential in toata interventia asta. Cum il faci, asa te bucuri de beneficiile componentelor nou montate. Rulmentii acestia trebuie montati in pereche. Inlocuirea lor simultana avantajeaza o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Iar simeringul vechi trebuie sa dispara si sa fie inlocuit cu unul nou. El va etansa mult mai bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Ai nevoie de indrumare? Suntem aici pentru tine! Suna-ne!

Rulment grup conic JLG Agrovector 33.7 - poti merge la sigur cu aceasta componenta!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment grup conic JLG Agrovector 33.7 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic punte fata pentru incarcator telescopic JLG Agrovector 33.7 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura