Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Case 33-742-645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 33-742-645
Cod produs
I71TBF4S-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de rulment butuc Case 33-742-645 va evita neplaceri in ceea ce priveste grupul reductor al vehiculului tau! Ce se intampla daca nu ai un rulment performant? Dupa cum stiu toti mecanicii, rulmentul despre care vorbim face in asa fel incat sa distribuie in mod optim greutatea catre rotile masinariei tale. Iata, o piesa de dimensiuni mici care "cara in carca" tot greul. De aceea, noi iti recomandam sa intervii imediat daca observi ca este nevoie sa inlocuiesti vechiul rulment cu unul nou si in forma maxima. Montajul acestei piese se realizeaza relativ simplu, dar poti afla toate informatiile direct de la specialistii nostri! Tot ei te vor ajuta sa identifici corect compatibilitatea componentei noastre cu utilajul pe care il detii!

Nu lasa pe maine un rulment butuc Case 33-742-645 pe care il poti cumpara azi!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Serviciile conexe gratuite sunt o sansa in plus!

Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest rulment butuc Case 33-742-645 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest rulment butuc Case 33-742-645 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau, vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice:

• 95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura