Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment grup conic punte fata JLG Agrovector 29.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG Agrovector 29.6
Cod produs
9NORWZHU-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic JLG Agrovector 29.6 - cea mai buna solutie de a-ti recapata controlul asupra incarcatorului telescopic! Carraro realizeaza produsul in atelierele sale si acorda atentie si celor mai mici detalii. Astfel, tu te vei bucura de o calitate superioara si de o rezistenta pe masura. Montarea acestui model de rulment se preteaza si pentru incarcatorul telescopic JLG Agrovector 29.6LP pe care doresti sa il repari. Nu uita, contacteaza-ne si solicita o oferta! Ne poti suna sau ne poti scrie direct pe site!

Cand faci montarea pieselor, trebuie sa tii cont de diverse reguli care ajuta la cresterea perioadei lor de utilizare. In cazul de fata, inlocuirea rulmentilor este indicat sa se faca simultan. Montarea lor in pereche ajuta la asigurarea unei miscari a pinionului de atac lipsita de excentricitate fata de axa. Inlocuirea simultana a rulmentilor ajuta mult in acest sens. La fel de corecta este si inlocuirea simeringului. El trebuie sa fie nou pentru a etansa corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment grup conic JLG Agrovector 29.6 - monteaza componenta corect!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment grup conic punte fata pentru incarcator telescopic JLG Agrovector 29.6 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment grup conic JLG Agrovector 29.6 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura