Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 733-258

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
SEUVY4N1-SC
Out Of stock
Descriere
Rulmentii pot parea piese simple, insa fara ei, utilajele noastre ar fi complet neputincioase. Cand acestia se uzeaza, singura solutie este sa ii inlocuim. De aceea, este important sa alegem piese de cea mai buna calitate, care sa reziste in timp. Cu ajutorul unui rulment butuc Dana Spicer 733-258 utilajul tau va avea o performanta mai buna si o rezistenta mai mare, pentru a putea face fata oricarei provocari. Acesta este o piesa de schimb originala, ceea ce garanteaza calitatea sa exceptionala. Cand ai aliati de incredere alaturi, nicio provocare nu poate fi prea mare.

Noi, ca si Costi Ionita, suntem interesati de bani. Dar spre deosebire de el, nu ne ocupam cu muzica ci muncim pentru a-i castiga. Avem grija de utilajele tale pe care le folosesti in mod regulat. Pentru a face bani seriosi, este important sa ai utilaje bune, sa lucrezi conform manualului si sa respecti functionalitatea lor. In plus, este important sa asculti recomandarile consultantilor nostri si sa nu te lasi influentat de manelele lui Costi. Daca urmezi aceste sfaturi, vei putea economisi bani pentru vacante, pentru a-ti hrani familia si chiar pentru investitii. Lucreaza cu ACN si vei fi pe plus.

Rulment butuc Dana Spicer 733-258 iti face utilajul ca nou
De multe ori esti tentat sa treci cu vederea importanta semnelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumurilor proaste, specific santierului sau campului, daca ai utilaj agricol. Nu e asa, masina aceea iti spune ceva. Fa-i imediat un control la sistemul de transmisie in integralitatea lui, vezi daca rulmentii nu s-au uzat, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate. Raspunsul vine doar cand te intrebi!

ACN raspunde la ordine!
Ei bine, daca gandul tau aventurier e in cautare de solutii pentru utilajul tau, ai ajuns la locul potrivit! Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne cand simti ca utilajul nu mai e in forma optima. Consultantii nostri iti vor oferi sfaturi pretioase, dar nu te speria, nu te taxam pentru asta. Suntem aici sa iti aratam cum sa iti cunosti mai bine masinaria grea si cum sa o intretii ca la carte. Caci fiecare utilaj are personalitatea lui si trebuie tratat corespunzator. Avem idei multe, idei bune, si daca vrei sa afli si tu cateva, nu te costa nimic, doar un telefon!

Garantie
Hai sa vorbim despre acest rulment butuc Dana Spicer 733-258 pe care l-ai cumparat de la noi. E un produs nou-nout, absolut proaspat scos din cutie! Iti oferim o garantie de 6 luni pentru orice defect de fabricatie, deci ai toata siguranta ca faci o alegere excelenta. Dar fii atent - chiar daca rulmentul e rezistent si performant, el poate sa cedeze daca este utilizat neglijent sau gresit. Daca il folosesti cu intelepciune, cu siguranta vei fi foarte multumit de performanta sa!

Livrare
Pentru noi, distanta nu conteaza cand vine vorba de expedierea rulmentului. Livram oriunde in tara - la oras, la sat sau chiar in mijlocul pustietatii. Comanda este simpla si rapida, o poti face telefonic sau prin mesaj pe site-ul nostru. Piesa comandata ajunge la tine in 24 de ore prin intermediul serviciilor de curierat. Dar daca situatia este urgenta, suntem prezenti la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne doar cum doresti sa procedam si contacteaza-ne folosind datele noastre de contact.

Montaj
Nu vrem sa te speriem, dar montajul unui rulment poate fi un adevarat test de stres. De la o operatiune simpla, poate deveni rapid un esec total. Nu e nevoie sa iti asumi riscuri inutile, mai ales ca avem o solutie la indemana. Lasa munca grea pentru un mecanic priceput, care stie exact ce are de facut si are la indemana instrumentele necesare. Daca nu ai un mecanic de incredere, nu-ti face griji! Iti putem recomanda unul, care sa se ocupe de tot procesul.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura