Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 733-204

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
GJ38A42B-SC
Out Of stock
Descriere
Va plac povestile cu happy end? Iata una despre cum un rulment butuc Dana Spicer 733-204 a devenit un erou in lumea utilajelor grele. Fabricat cu o ingrijire deosebita la detalii si din materiale de cea mai buna calitate, acesta a primit titlul de "Regel al Fiabilitatii" in randul celor care il cunosc. Este un adevarat campion, iar performanta lui este de-a dreptul extraordinara! Alegeti doar produse originale, premium, precum acest rulment. Astfel, veti fi siguri ca aveti la dispozitie doar super eroi!

Pe taramul de basm ACN Piese Utilaje, zmeii infricostatori ai defectiunilor tulburau linistea oamenilor care se indeletniceau cu agricultura dar si cu vasnicele constructii. Dar vitejii specialisti de la ACN s-au hotarat sa infrunte monstrii si sa le ofere oamenilor de buna credinta care munceau din greu piese de calitate si consultanta gratuita. In final, bestiile stricaciunii au fost invinse, iar agricultorii si constructorii au putut sa isi continue cu succes activitatile lor. Si au trait fericiti pana la adanci batranete!

Rulment butuc Dana Spicer 733-204 se-nvarteste, tza tzac tzac!
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor butuc. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Curaj defectiune caci te tai!
Ne inspira intotdeauna puterea de munca a clientilor nostri. Faptul ca ei stiu ce vor si trec si muntii daca trebuie, doar ca sa isi atinga obiectivele. Tocmai de aceea aici la ACN avem grija ca fiecare task pe care il avem de indeplinit sa convearga spre la atingerea performantelor acestora. Pe langa multimea imensa de piese de schimb pe care le gasesc la noi se afla recomandarile utile pentru montarea lor corecta! Trebuie doar sa ne sune, iar consultantii nostri profesionisti le vor oferi toate detaliile de care au nevoie!

Garantie
Ce stare reconfortanta trebuie sa ai la gandul ca pe langa piesa de schimb comandata beneficiezi de 6 luni suplimentare pentru ca nicio grija sa nu te deranjeze! Trimitem acest rulment butuc Dana Spicer 733-204 cu o garantie valabila pentru toate defectele din fabricatie. Stai linistit, fa-ti treaba!

Livrare
Nu trebuie sa bati tu drumul pana la Jilava, poate ca locuiesti acolo unde se agata harta in cui, poate iti ia mult timp. Lasa ca venim noi la tine! Mai exact in maximum 24 de ore, indiferent cat de mare este comanda, aceasta va ajunge la adresa ta. Si, daca vrei sa ne intrebi si alte lucruri legate de montaj sau ceva, iti lasam si datele noastre de contact. Suna-ne cu incredere!

Montaj
Sa stii ca nu este suficient sa alegi piese de schimb de calitate. Trebuie sa le asiguri si un montaj reusit. Si, daca acesta iti da batai de cap, iti venim in ajutor oricand cu un contact bun al unui mecanic vero vero! Cere-ne o recomandare. Te asiguram ca o avem.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura