Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 733-123

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
0JBMCX94-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns la acest produs, inseamna ca esti interesat de un rulment butuc Dana Spicer 733-123 precum cel prezentat in imagini. Si, probabil, ai nevoie de mai multe detalii inainte de a lua o decizie. Pe scurt, iti putem spune ca iti oferim o piesa originala, de cea mai buna calitate, fiabila si rezistenta. Aceasta a fost conceputa si fabricata astfel incat sa ofere suportul necesar si sa functioneze perfect timp indelungat, cu conditia sa fie montata corespunzator si utilizata fara a fi supusa la socuri mecanice sau greseli de exploatare. Cumparand de la noi acest rulment butuc, vei uita ca mai trebuie sa-l inlocuiesti. Asteptam cu nerabdare sa ne contactezi!

Bine ai revenit la depozitul nostru de piese si solutii pentru utilaje! In loc sa te pierzi prin jungla de remedii inutile, noi iti oferim suportul ideal. Si pentru ca acesta sa fie si real, avem la dispozitie absolut tot ce-ti trebuie, incepand cu cele mai bune piese si ajungand la cei mai capabili specialisti din domeniu. Si asta nu-i tot! Nu vei mai avea de-a face cu defectiuni care recidiveaza, astfel ca vei putea sa te concentrezi asupra a ceea ce conteaza cu adevarat: sa conduci relaxat utilajul tau. Asa ca nu mai astepta, contacteaza-ne si lasa-ne sa-ti aratam cum sa-ti optimizam eficienta!

Rulment butuc Dana Spicer 733-123 pare mic dar e voinic!
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc. Bine reglat si lubrifiat, insa, rulmentul raspunde bine la sarcini, rezista multa vreme la exploatare.

Nu trebuie…
… sa cante cocosul de trei ori si specialistii ACN din echipa serviciului de consultanta vor si face o scanare rapida si completa a utilajului tau. Ia sa vedem ce e aici… Fie ca vor sugera montarea unei piese de schimb noi, fie vor identifica motivul unei recidive la transmisie, fie vor satisface doar nevoia de un sfat, acestia iti vor da cea mai buna solutie, indiferent de complexitatea problemei ridicate. Costul unei sesiuni de consultanta este zero! Beneficiaza cu incredere!

Garantie
Daca ai ales sa iti faci cumparaturile alegand produsele noastre, atunci facem in asa fel ca acest lucru sa merite! De aceea, acest rulment butuc Dana Spicer 733-123 detine o garantie sigura timp de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica. Certificatul se va regasi in colet, prins in capsa de factura!

Livrare
Efectuam livrarea acestui rulment oriunde in tara, nu conteaza daca la oras sau la sat, sau in mijloc de codru des. Comanda se face simplu, fie telefonic fie scriindu-ne un mesaj pe site. Piesa comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia este urgenta, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Montajul este si trebuie sa fie apanajul unui profesionist si nu al unui aventurier mecanic. Sa nu crezi ca daca iti bagi tu degetele acolo te costa mai putin. Nu, cel mult iti prinzi si urechile. Asa ca baga banii intr-o reparatie profi si nu in himere mecanice! Daca tot am realizat atatea lucruri bune pana in acest punct, hai sa nu ne facem de bacanie tocmai la final!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura