Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa hidraulica Caterpillar 159-7181

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
BNXC3F4K-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa hidraulica este dispozitiv mecanic utilizat pentru transformarea energiei mecanice in energie hidraulica. Practic, ea este considerata inima intregului sistem hidraulic. Toate pompele hidraulice asigura fluxul hidraulic catre alte componente precum motor, cilindru sau tije. Pompa hidraulica Caterpillar 159-7181 este o piesa remarcabila, avand in alcatuire materiale exceptionale ce pot asigura o functionare corecta si de lunga durata. Solicita-ne o oferta si descopera-i calitatile!

Alegerea pompei hidraulice potrivite poate fi o adevarata provocare. Este intotdeauna indicat sa ne uitam cu atentie la tipul de pompa de care avem nevoie pentru utilajul nostru. Daca vei avea intrebari legate de serviciile noastre si de selectarea pieselor de schimb sau vei dori sa verifici compatibilitatea acestora, nu ezita sa contactezi echipa noastra suport clienti. Acestia sunt intotdeauna disponibili pentru a te ajuta si a-ti oferi sfaturi utile.

Pompa hidraulica Caterpillar 159-7181 - energia utilajului tau este asigurata cu succes!

Pompa hidraulica are rolul de a deplasa lichidul hidraulic prin sistemul hidraulic. Pompa hidraulica transforma puterea mecanica in energie hidraulica, generand debit cu suficienta putere pentru a depasi presiunea indusa de sarcina. Cand o pompa hidraulica functioneaza, aceasta indeplineste doua functii: actiunea sa mecanica creeaza un vid la intrarea pompei, asa incat sub presiunea atmosferica lichidul din rezervor intra in pompa. In al doilea rand, actiunea sa mecanica transporta acest lichid la iesirea pompei si il forteaza in sistemul hidraulic.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa hidraulica Caterpillar 159-7181 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa hidraulica Caterpillar 159-7181 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

7cm3/rotatie
Functioneaza intre 500-2800rot/min
Presiune lucru 186 bar
Rotatie ax - in sensul acelor de ceasornic.
Strangerea suruburilor de prindere se realizeaza la 49Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura