Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Caterpillar 301.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 301.5
Cod produs
EZCHW9XT-AT
Out Of stock
Descriere
Te-oi fi saturat sa ii tot inlocuiesti, de aceea ar fi bine sa alegi unii cat mai rezistenti, sa poata musca zdravan din solul dur si sa te tina mult si bine. Acest dinte miniexcavator Caterpillar 301.5 care ti-a atras atentia este o alegere excelenta cand iti doresti super calitate la un super pret. E drept ca nu va tine o vesnicie, caci piese indestructibile inca nu s-au inventat, dar va rezista mult si bine, caci este fabricat dintr-un metal extrem de dur, ce nu-l lasa sa se rupa cu una, cu doua si nici sa se toceasca prea rapid. Infrunta sarcinile grele fara sa cracneasca si isi face treaba ca la carte, daca este montat corespunzator.

Orice aspect legat de intretinerea utilajului tau intra in sfera noastra de activitate si nu ne lasam pana nu rezolvam problema. Avem si piese de schimb de cea mai buna calitate, dar si o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere tot suportul tehnic de care ai nevoie. Vom indentifica rapid cele mai eficiente solutii, incat sa poti beneficia de cele mai bune rezultate, imbunatatind performantele utilajului tau. Suna-ne!

Dinte miniexcavator Caterpillar 301.5 - un ajutor de nadejde!
Cu dintii tociti, utilajului tau ii vine mai greu sa lucreze, in vreme ce componentele sistemului hidraulic si ale bratului incep sa fie expuse uzurii mai mult decat ar trebui. Inlocuirea dintilor uzati face parte din rutina, vrei nu vrei. Cu acest dinte pentru miniexcavator Caterpillar 301.5 refaci fortele utilajului tau pentru mult timp si te bucuri din nou de o functionare impecabila.

Cu parteneri de incredere, depasesti cu usurinta obstacolele!
Stim ca uneori poate fi complicat sa descalcesti itele unei defectiuni, alteori nu esti sigur de compatibilitatea unei piese. Fie ca e vorba de dintii de care utilajul tau are nevoie sau de orice alte piese, nu te sfii sa ne ceri ajutorul. Iti oferim consultanta gratuita! Astfel, ai siguranta ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit si beneficiezi de cele mai eficiente solutii pentru remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti. Specialistii nostri sunt pe baricade si iti vor impartasi din experienta si cunostintele lor. Contacteaza-ne si scapi de grija defectiunilor!

Comanda linistit, pentru acest dinte miniexcavator Caterpillar 301.5 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii in cazul defectelor de fabricatie. Care, fie vorba intre noi, nu prea se intalnesc. Totusi, pastreaza documentele pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Resursa de pret este timpul si nu ti-o irosim, ne vom misca super rapid. O data ce ai plasat comanda, online sau telefonic, acest dinte miniexcavator Caterpillar 301.5 porneste catre tine. Iar daca esti prin apropiere, poti veni si singur dupa el, la depozitul nostru situat langa Bucuresti.

Daca nu-i corect montat, n-o sa-ti iasa cum ti-ai propus. Ideal este sa apelezi la persoane calificate, care vor bifa toate aspectele necesare ca sa mearga treaba struna. De ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura